Вертолітний майданчик для Януковича не встигнуть здати до березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вертолітний майданчик для Януковича не встигнуть здати до березня

672
Вертолітний майданчик для Віктора Януковича на Парковій алеї у столиці, можливо, здадуть до літа, хоча раніше передбачалося, що на роботу на вертольоті президент вирушить вже 20 березня.
"Який березень, про що ви говорите! Дай бог через три місяці впоратися. Добре хоч місце тут везуче. Жодного травматичного випадку за чотири місяці!" - говорить один з виконробів.
Робочі ударними темпами добудували перший рівень майданчика і приступили до другого. Територію будівництва значно розширили, і тепер вона становить більше двох гектарів. Забудовник огородив зеленим парканом територію на захід від об'єкта. Серед дерев вже стоять будки для робітників. З Парковій алеї через зелену зону поклали бетонні плити, щоб важка техніка змогла заїжджати на будівництво.
Вертолітний майданчик для президента буде являти собою 11-метровий будинок. На ньому зможуть розміщуватися 3-4 вертольоти. Під вертолітним майданчиком будуть приміщення для технічного персоналу, диспетчерської та стоянки. Передбачається також будівництво естакади на вулицю Грушевського. Сума будівництва імовірно обійдеться в 60 млн. грн.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас