Виставка Internet TRADING EXPO 2011 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виставка Internet TRADING EXPO 2011

309
Інтернет-трейдінг став доступним українцям не так давно, але з кожним роком він стає все більш популярним. Історії відомо досить багато прикладів, коли за допомогою біржової торгівлі прості люди за короткий строк ставали мільйонерами. Але просто бажання розбагатіти для успішної роботи на ринку цінних паперів недостатньо. Тому перш, ніж поринути в біржову торгівлю, необхідно ознайомитися з суттю самого трейдінга, відвідати повчальні семінари або пройти початкові курси трейдерів.
Навчання трейдінгу допоможе вам добитися успіху в біржовій торгівлі і примножити свій капітал.
З метою ознайомити приватних інвесторів з азами роботи фондового ринку "Українська біржа" організовує спеціалізовану виставку INternet TRADING EXPO – 2011Internet TRADING EXPO – 2011.
Internet TRADING EXPO – 2011 відбудеться 4–5 березня 2011 року в "Українському домі" (вул. Хрещатик, 2). Виставка проходить за підтримки інтернет-порталу FundMarket, генеральним партнером виступає інвестиційна група "Універ Капітал", спонсором - компанія "Гайнсфорт-онлайн".
Мета виставки — надати як можна більше інформації про основні інструменти фондового ринку і послуги, які пропонують інвестиційні компанії по самостійному трейдінгу, участі в інститутах спільного інвестування або вкладенню коштів до недержавних пенсійних фондів.
На виставці ви зможете отримати консультації представників крупних інвестиційних компаній, які проведуть лекції і семінари, презентації і майстер-класи, поспілкуватися з однодумцями і вибрати зручний саме для вас спосіб інвестування і компанію-брокера, через яку ви б хотіли торгувати.
Якщо ж у вас є певний досвід роботи з цінними паперами і торгівлі на фондовому ринку, познайомившись з професіоналами високого рівня, ви зможете вдосконалити свої знання й уміння і досягти ще більших фінансових висот!
Свої послуги на виставці нададуть провідні онлайн-брокери, інвестиційні компанії і компанії по управлінню активами України. Серед учасників: ІК "Проспект Інвестментс", ІГ "Сократ", "Драгон Капітал", "Кинто", "АРТ КАПІТАЛ", брокерський дім "Откритіє", "Сортіс", "Алор-Україна", Itrader, I-NVEST.
Медіа-партнери: інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна", Finance.ua, Tochka.net, Prostobiz.ua, журнал "Ваші гроші", інтернет-портал e-Trading.
Участь у виставці абсолютно безкоштовна, єдине, що вам треба зробити, - це пройти попередню реєстрацію.
За матеріалами:
УБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас