Туроператори приймають заявки на повернення грошей за тури в Єгипет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туроператори приймають заявки на повернення грошей за тури в Єгипет

614
Провідні оператори України приймають заявки на повернення коштів за раніше сплачені тури в Єгипет від туристів, які вирішили відмовитися від подорожі.
Про це повідомили в Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ).
Згідно з повідомленням, провідні туроператори, члени АЛТУ, у співпраці з Міністерством закордонних справ України та єгипетськими туристичними партнерами докладають усіх необхідних зусиль з метою мінімізувати вплив зазначеної ситуації на відпочинок туристів з України.
За інформацією єгипетських партнерів українських туроператорів, на курортах і в готелях Хургади, Шарм-ель-Шейха і Дахаба були присутні представники туристичної та звичайної поліції. Однак для туристів, які сумніваються у своєчасності відпочинку в Єгипті, організована можливість перебронювати тури на інші дати або на інші напрямки.
Згідно з повідомленням, за підрахунками експертів, на курортах Арабської Республіки Єгипет станом на 31 січня відпочивало близько 6,5 тисяч туристів з України, 80% з яких мають планово повернутися до України протягом найближчого тижня.
Як нагадують у АЛТУ, асоціація з квітня 2010 року виступає з ініціативою створення постійної робочої групи при Кабінеті міністрів України, одним з першочергових завдань якої, зокрема, має стати вироблення механізму захисту туристів від наслідків непередбачених обставин, розробка порядку оперативного реагування на подібні явища і відповідного компенсаційного механізму як для туристів, так і учасників туристичного ринку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас