Єгиптянам надали доступ до Twitter без інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єгиптянам надали доступ до Twitter без інтернету

800
Корпорація Google надала жителям Єгипту, де через масові акцій протесту відключені послуги Інтернету, обхідний доступ до популярної соціальної мережі Twitter.
Доступ до сервісу мікроблогів Twitter, який влада називала "каталізатором антиурядових настроїв", був заблокований в Єгипті ще тиждень тому.
За даними фахівців Google, тепер єгиптянам для виходу на Twitter достатньо надіслати голосове повідомлення за одним з трьох міжнародних номерів (у США, Італії або Бахрейні). Це повідомлення буде автоматично перенаправлено у вигляді запису на сторінку програми Speak2Tweet з ключовим словом # egypt. Наявність підключеного Інтернету для нового сервісу не потрібно. Про вартість користування його послугами не повідомляється.
"Ми сподіваємося, що це певною мірою допоможе народу Єгипту залишатися на зв'язку в цей нелегкий час", - повідомили в компанії.
Раніше повідомлялося, що в Єгипті відключили Інтернет і телефонний зв'язок. У країні майже одночасно перестали працювати всі провайдери, не відкриваються сайти, в тому числі президента і уряду країни. Це пов'язано з масовими заворушеннями в Єгипті, що тривають восьмий день. Як повідомлялося, учасники акцій протесту координували свої дії через Інтернет.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас