Співробітник міграційної служби вніс ім'я дружини до списку терористів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітник міграційної служби вніс ім'я дружини до списку терористів

235
Співробітник британської міграційної служби (його ім'я не називається) позбувся роботи після того, як його начальство дізналося про те, що він вніс до списку потенційних терористів власну дружину, пише The Sunday Mirror. За даними газети, чоловік зробив такий вчинок, оскільки втомився від своєї дружини і не хотів її більше бачити.
У міграційному відомстві розповіли, що співробітник одного з відділів служби вніс свою дружину до списку потенційних терористів, яким заборонений в'їзд на територію Великобританії, ще три роки тому, коли його дружина поїхала у відпустку до Пакистану. Коли час канікул минув, жінка приїхала в аеропорт, проте їй було відмовлено у вильоті до Великобританії без пояснення причин.
Дружина тепер вже колишнього співробітника міграційного відомства подзвонила йому і повідомила про подію. Вона попросила його дізнатися, що сталося і чому їй не дозволяють повернутися додому. Тим не менше, відповіді від чоловіка вона не дочекалася і була змушена залишитися в Пакистані.
Про те, що співробітник міграційного відомства вніс свою дружину до бази даних небезпечних людей, його керівники дізналися нещодавно, коли перевірялася його благонадійність у зв'язку з підвищенням і перекладом на посаду, де він отримав би допуск до більш секретної інформації.
Ознайомившись з документами, які він колись заповнював, начальники побачили, що він він вніс до списку потенційних терористів власну дружину. Співробітнику довелося визнати свою провину, після чого він був звільнений.
"Так, він втратив роботу, але певною мірою він став легендою серед співробітників міграційної служби. Про нього ще багато років будуть розповідати історії - цей чоловік так ненавидів свою дружину, що вніс її до списку особливої уваги", - зазначив співрозмовник видання.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас