Італієць віддав перевагу в'язниці, а не домашньому арешту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італієць віддав перевагу в'язниці, а не домашньому арешту

70
Курйозний інцидент стався в Італії - 30-річний чоловік попросився до в'язниці, віддавши перевагу їй, а не домашнього арешту, повідомляє РБК з посиланням на місцеві ЗМІ.
Справа в тому, що вдома йому доводиться знаходитися поруч зі своїм дідусем, чого чоловік не може винести. Проте поліція не пішла італійцю назустріч і навіть збільшила термін ув'язнення за втечу.
Чоловік був поміщений під домашній арешт на півроку за бійку з правоохоронцем. Проте через короткий час хуліган прийшов до поліцейського відділку і попросив посадити його за ґрати. За словами адвоката італійця, останній не може залишатися наодинці зі своїм дідусем. Юрист додав, що не знає конкретної причини такої неприязні.
Проте днями суд постановив, що чоловік повинен повернутися під домашній арешт. Більше того, порушнику збільшили термін за втечу - він мусить відсидіти ще майже три місяці.
Зазначимо, що випадки, коли люди тікають від своїх близьких у в'язницю, не є рідкістю. Аналогічний інцидент стався в 2009 р. в тій же Італії: житель острова Сицилія, засуджений до домашнього арешту, попросив посадити його у в'язницю, тому що втомився від сварливої дружини, яка постійно влаштовувала йому скандали. Однак і в цьому випадку суд не пішов назустріч чоловіку, зобов'язавши його повернутися додому.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас