Балога: МНС можуть об'єднати з МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Балога: МНС можуть об'єднати з МВС

806
Глава Міністерства надзвичайних ситуацій України Віктор Балога не відкидає, що після оптимізації структури відомства воно об'єднається з Міністерством внутрішніх справ.
"Ми хочемо побудувати систему реагування на надзвичайні ситуації за кращими європейськими зразками. Як тільки ця робота завершиться, цілком можливе злиття з іншим міністерством, яке виконує завдання всередині країни. З тим же МВС", - зазначив Балога.
Він пояснив, що оптимізація структури і штатів МНС почалася ще в листопаді минулого року. "У першу чергу ми переорали середню управлінську ланку міністерства. Скоротили керівні штати, в окремих випадках більше ніж наполовину, перевели багатьох генералів і начальників до підрозділів нижчого рівня", - підкреслив міністр.
Відповідаючи на питання про можливі терміни об'єднання відомств, глава МНС сказав: "Коли я як міністр буду готовий зробити таку пропозицію президенту - негайно передам всі необхідні обґрунтування. Адже остаточне рішення саме за главою держави. Задані сьогодні темп і вектор адмінреформи дають всі підстави вважати, що подальші зміни в системі центральних органів влади цілком можливі".
Раніше Балога заявив, що МНС після адмінреформи може злитися з "іншим державним органом зі схожими завданнями".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас