У Севастополі для інвесторів готують базу даних земельних ділянок, де промислові об'єкти не використовуються за призначенням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Севастополі для інвесторів готують базу даних земельних ділянок, де промислові об'єкти не використовуються за призначенням

Казна та Політика
136
У Севастополі управління інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності з метою залучення інвестицій для будівництва або розміщення виробничих потужностей розробило комплекс заходів з підготовки бази даних земельних ділянок (грінфілд), забезпечених всіма комунікаціями, і існуючих, але не використовуваних за призначенням промислових об'єктів (браунфілдів).
Про це повідомили в управлінні інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності Севастопольської міської держадміністрації.
За інформацією управління, для створення бази даних об'єктів інвестування буде проведена активна робота з керівниками великих промислових підприємств міста, таких як "Парус", "Муссон", "Маяк", "Севморзавод", "Ера", а також з власниками промислових комплексів у районі міста Інкерман (Балаклавський р-н) та власниками земельних ділянок промислового призначення з метою відновлення або початку активної виробничої діяльності за рахунок залучення інвестиційних ресурсів і сучасних технологій шляхом розміщення виробничих підрозділів мультинаціональних компаній у Севастополі.
Як додали в управлінні, для підвищення попиту з боку індустріальних інвесторів планується підготувати земельні ділянки та об'єкти площею від 5 до 50 га. Щодо однієї з ділянок як пілотний проект буде підготовлений концептуальний проект індустріального парку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас