Київський метрополітен підтверджує збереження безплатного проїзду для пенсіонерів та інвалідів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський метрополітен підтверджує збереження безплатного проїзду для пенсіонерів та інвалідів

Казна та Політика
515
Безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів, інших незахищених категорій пасажирів у столичному метрополітені не скасовано, заявляють у КП "Київський метрополітен".
Станом на 28 січня залишається чинним перелік категорій громадян, яким відповідно до нормативно-правовими актами України надається право безкоштовного проїзду в метрополітені, повідомляє в п'ятницю прес-служба КП "Київський метрополітен".
Як повідомлялося, у четвер, 27 січня, Київський метрополітен оприлюднив заяву про те, що з 28 січня скасовує безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів, оскільки скасування пільг передбачена бюджетом столиці на 2011 рік, ухваленому рішенням Київради 30 грудня.
Крім того, заступник глави Київської міськадміністрації Руслан Крамаренко в п'ятницю заявив, що безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів у київському метрополітені скасований не буде.
Він нагадав, що для цих категорій згідно з чинним законодавством надання пільг на проїзд у громадському транспорті фінансується за рахунок державного бюджету. Зараз Київська міськадміністрація відпрацьовує механізм надання пільг на проїзд, проте це не вплине на можливість соціально незахищених киян їздити в метро за посвідченнями.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас