Луценку дали почитати його справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценку дали почитати його справу

Казна та Політика
323
Слідчий Генеральної прокуратури України надав екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку і його адвокатам матеріали трьох кримінальних справ, об'єднаних в одне провадження, на ознайомлення, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".
За словами адвоката Луценка Ігоря Фоміна, він і його підзахисний отримали 48 томів об'єднаної кримінальної справи, підписавши при цьому відповідний протокол.
Адвокат констатував, що таким чином, починаючи з наступного понеділка, обвинувачений і адвокати приступлять до ознайомлення зі справою. За словами Ігоря Фоміна, ймовірно, це відбуватиметься в приміщенні слідчого ізолятора, де утримується під вартою Юрій Луценко.
На думку адвоката, ознайомлення з матеріалами справи може зайняти близько двох місяців.
"Втім, враховуючи специфіку роботи нашої прокуратури, я не відкидаю, що вона може придумати щось нове, зокрема, встановити всупереч нормам процесуального законодавства свій графік або припинити ознайомлення і передати матеріали в суд", - заявив Фомін.
Крім того, він повідомив, що після попереднього ознайомлення зі справою Луценка як свідок був викликаний на допит у кримінальній справі, порушеній стосовно екс-прем'єра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодо придбання автомобілів швидкої допомоги. При цьому адвокат не зміг пояснити, який стосунок Юрій Луценко має до цієї справи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас