Бродський: Колишні депутати можуть отримувати матдопомогу до пенсії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський: Колишні депутати можуть отримувати матдопомогу до пенсії

Казна та Політика
1025
Колишній народний депутат до виходу на пенсію може отримувати матеріальну допомогу в розмірі 50% від зарплати нинішніх нардепів.
Про це у своєму блозі написав колишній глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський.
"Коли в народного депутата закінчується термін його повноважень, він спочатку рік отримує матеріальну допомогу в розмірі зарплати парламентаріїв, що працюють. А якщо потім не влаштовується на роботу, він теж до пенсії (!) може отримувати матеріальну допомогу в 50% від зарплати нинішніх депутатів. Тобто, якщо у них підвищується зарплата, у екс-депутата матеріальна допомога теж зростає", - написав Бродський.
Крім того, він відзначив, що чиновник першої та другої категорії - "тобто прем'єр, міністри, заступники, голови обладміністрацій і т.д. - йде у відставку, він до пенсії (!) може отримувати щомісяця 85% свого посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років. Це за умови, якщо він ніде не влаштується на інше місце роботи".
Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, найближчими днями український уряд призначить Бродського уповноваженим Кабінету міністрів України з питань дерегуляції.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас