Крюківський вагонобудівний завод підписав контракт на постачання в Білорусь 15 пасажирських вагонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крюківський вагонобудівний завод підписав контракт на постачання в Білорусь 15 пасажирських вагонів

Казна та Політика
480
ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" (Кременчук, Полтавська обл.) підписало контракт на поставку в Республіку Білорусь 15 пасажирських вагонів.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам голова правління підприємства Євген Хворост.
За його словами, завод поставить у Білорусь 15 серійних пасажирських вагонів. "Ми вже почали їх робити", - сказав Хворост.
Раніше планувалося поставити в Білорусь у 2011 році 13 пасажирських вагонів, у 2010 році був поставлений 21 пасажирський вагон.
Нагадаємо, ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, напіввагони) і пасажирські вагони, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку. Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення "Укрзалізниці". Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу. ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" є єдиним в СНД підприємством, яке має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних.
У 2010 році Крюківський вагонобудівний завод збільшив виробництво пасажирських вагонів у 2 рази, або на 21 вагон, - до 42 штук, а вантажних - більш ніж в 2,7 рази, або на 5790 штук, - до 9090 вагонів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас