Кабмін схвалив проект угоди між Україною і Туреччиною про організацію прямого залізнично-поромного сполучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив проект угоди між Україною і Туреччиною про організацію прямого залізнично-поромного сполучення

Казна та Політика
236
Кабінет міністрів України схвалив проект угоди між урядом України і урядом Турецької Республіки про організацію міжнародного прямого вантажного залізнично-поромного сполучення між Україною та Турецькою Республікою. Відповідне розпорядження Кабміну від 19 січня 2011 №47-р оприлюднено на офіційному веб-сайті уряду.
Також цим розпорядженням уповноважений перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко підписати зазначену угоду, і визначено втрату чинності розпорядження Кабінету міністрів України від 18 серпня 2010 р. №1692 "Про підписання угоди між Кабінетом міністрів України і урядом Турецької Республіки про організацію міжнародного прямого вантажного залізнично-поромного сполучення між Україною і Турецькою Республікою".
Нагадаємо, сьогодні в Києві проходять українсько-турецькі переговори під головуванням Президента України Януковича і прем'єра Туреччини Ердогана.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас