Глава Газпрому якщо і піде, то тільки через здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Газпрому якщо і піде, то тільки через здоров'я

Енергетика
484
В уряді Росії вже знаходиться проект списку кандидатів до нової ради директорів "Газпрому", і до нього включене прізвище чинного голови правління Олексія Міллера, пише газета "Ведомости".
Список ще не завізований віце-прем'єром Ігорем Сечіним і не підписаний прем'єром Володимиром Путіним, розповів виданню співробітник апарату уряду, проте "він такий самий, як і рік тому".
Джерела, близькі до ради директорів "Газпрому", впевнені, що Міллер, контракт якого закінчується 31 травня, залишиться на чолі компанії на третій термін. Єдиною причиною відходу голови правління може стати стан здоров'я, через що Міллер в минулому вже просив відставки, зазначають джерела газети.
Поки всі дійсно сходиться на цьому, підтверджує ще один співробітник апарату уряду. Але з кадрових питань рішення змінюються часто, попереджає він. На який термін може бути подовжений контракт з Міллером, співрозмовники "Ведомостей" не говорять.
Чи обговорюють чиновники кандидатів на заміну Міллеру, співрозмовники "Ведомостей" не уточнюють, а представники уряду і "Газпрому" від коментарів відмовилися, зауважує Газета.ру.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас