Теракт в аеропорту "Домодєдово" - кількість потерпілих зросла до 168 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Теракт в аеропорту "Домодєдово" - кількість потерпілих зросла до 168 осіб

1478
Число потерпілих під час теракту в аеропорту Домодєдово, що стався в понеділок, збільшилося до 168 осіб, з них 74 госпіталізовані.
Раніше міністерство повідомляло про 152 потерпілих.
"До лікувальних закладів Москви і Московської області госпіталізовано 74 особи", - йдеться в повідомленні відомства.
Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, о 16:32 за московським часом в аеропорту Домодєдово прогримів вибух. Потужність вибуху склала від 5 до 7 кг в тротиловому еквіваленті. За офіційними даними, в результаті вибуху загинули понад 30 людей. Понад 130 осіб отримали поранення.
Джерело РИА Новости в силових структурах Росії повідомило, що терорист пройшов до залу в міжнародній зоні, де очікують прильоту, й був у щільному натовпі людей, тому багато хто отримав тяжкі травми. Бомба, за попередніми даними, була начинена металевими елементами враження.
Порушено кримінальну справу за статтею теракт. За підозрою в причетності до підготовки теракту в Домодєдово в розшук оголошено трьох чоловіків. Джерело в правоохоронних органах повідомило, що терорист-смертник, який привів у дію вибуховий пристрій в Домодєдово, імовірно є вихідцем з Північного Кавказу.
Міністерство закордонних справ України перевіряє, чи є українці серед потерпілих і загиблих в результаті вибуху в московському аеропорту Домодєдово. Державна авіаційна служба України поки не вживає додаткових заходів для забезпечення безпеки у вітчизняних аеропортах після вибуху в московському аеропорту Домодєдово.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас