Янукович вимагає від Кабміну забезпечити зважені тарифи на послуги ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович вимагає від Кабміну забезпечити зважені тарифи на послуги ЖКГ

Казна та Політика
683
Президент Віктор Янукович вимагає від Кабінету Міністрів та голів обласних державних адміністрацій забезпечити зважені тарифи на послуги житлово-комунального господарства. Про це він сказав на засіданні ради регіонів, - повідомляє прес-служба Кабміну.
"Вимагаю від Уряду і місцевих влад зваженої та справедливої політики в цій сфері. Це дуже широке поняття, але ми його повинні втілити в життя. Тому, Микола Яновіч, прошу Уряд терміново проаналізувати ситуацію з законом про Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг і вжити невідкладних заходів для повноцінної реалізації повноважень регулювальника у сфері житлово-комунального господарства", - звернувся він до Прем'єр-міністра Миколи Азарова.
Крім того, Президент України доручив створити Державний фонд регіонального розвитку.
"Я наполягаю на тому, щоб фінансування стратегічних проектів регіонального розвитку та міжрегіональної співпраці здійснювалося через окремий фонд", - відзначив він.
Глава держави привів приклад ЄС, де функціонує Європейський фонд регіонального розвитку, який, зокрема, фінансує інфраструктурні проекти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас