Куюн: Ціни на бензин в Україні є виправданими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куюн: Ціни на бензин в Україні є виправданими

Енергетика
837
Станом на даний момент ціни на бензин в Україні є обґрунтованими і виправданими, переконаний директор Консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн, пише ІМК.
"Ми всі говоримо про налагодження добрих відносин між владою і бізнесом, а виходить так, що весь час це питання демонізуємо. Наш аналіз показує, що вартість палива йде з динамікою оптових цін, а оптові ціни йдуть, відповідно, з динамікою світових цін з урахуванням нового цілорічного акцизного збору", - зазначив експерт.
"Тому ми бачимо, що все розвивається так, як має розвиватися. Якщо в Антимонопольному комітеті вважають інакше, то вони повинні здійснити цей аналіз і за підсумками щось сказати", - відзначив Куюн.
На питання, чи можна тому вважати, що ціни на бензин в Україні сьогодні є обґрунтованими, експерт відповів: "Вони (ціни) мають під собою всі підстави, і динаміка їх подальшого зростання, про що багато говориться, теж має під собою основу".
Нагадаємо, Антимонопольний комітет України завершує розслідування і готовий ухвалити рішення у справі, яка порушена за основними гравцями ринків нафтопродуктів за фактом стрімкого підвищення цін на бензин.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас