Денисова: Пенсійна реформа - не вирішення проблеми, а її знищення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Денисова: Пенсійна реформа - не вирішення проблеми, а її знищення

Казна та Політика
1617
Екс-міністр праці та соціальної політики України Людмила Денисова вважає пенсійну реформу, що проводиться владою, економією на людині, яка вже цю пенсію собі заробила.
"Проект закону, розміщений на сайті Верховної Ради можна розглядати як знищення проблеми, а не її вирішення" - сказала вона на прес-конференції в п'ятницю в Києві.
Денисова відзначила, що згідно з проектом реформи, працюючі пенсіонери будуть обмежені в збільшенні розмірів пенсій, їм призначених.
"Пенсії, які їм призначені, не будуть індексуватися і перераховуватися в залежності від збільшення прожиткового мінімуму, який планується в 2011 році збільшити в 4 рази. Ті ж пенсіонери, які йдуть на пенсію за спеціальними законами, за вислугою років, військовослужбовці, міліція, прокуратура і т.д. - будуть отримувати пенсію тільки коли досягнуть пенсійного віку", - заявляє Денісова.
Тому, на думку екс-міністра праці і соцполітики, збільшення пенсійного віку не вирішує проблеми зменшення дефіциту пенсійного фонду, а позбавляє від неї, тому що просто не буде суб'єкта, який цю пенсію повинен буде отримувати.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас