Віктора Бондаря звинувачують у заподіянні збитків державі на суму понад 5 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віктора Бондаря звинувачують у заподіянні збитків державі на суму понад 5 млн грн.

Казна та Політика
756
Колишнього міністра транспорту і зв'язку Віктора Бондаря звинувачують у сприянні навмисному знесенню незавершеного будівництва автовокзалу "Теремки" та заподіянні таким чином державі збитків на суму понад 5,5 млн грн. Про це повідомило головне управління з питань оборонної політики та діяльності правоохоронних органів Адміністрації Президента України, передає радіо "Свобода".
Справу розслідує Генеральна прокуратура (ГПУ).
Зазначимо, колишній міністр транспорту та зв'язку України, екс-голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, заступник голови Державної митної служби В.Бондар перебуває на підписці про невиїзд.
Нагадаємо, раніше, 24 грудня 2010 р., ГПУ повідомляла про затримання Бондаря. Проти нього було порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч.2 ст. 194 і 353 КК України (пособництво в умисному знищенні чужого майна, що заподіяло майновий збиток в особливо великих розмірах, поєднане з самовільним присвоєнням владних повноважень).
У день затримання Бондаря, 24 грудня, генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що заперечує, що кримінальні справи проти колишніх високопоставлених чиновників відкриті з упередженням і мають політичне підґрунтя. Він зауважив, що мова йде не про боротьбу з опозицією і тиск на неї, а про посилення боротьби з корупцією. Також він спростував, що справи порушуються проти колишніх високопоставлених чиновників. Як доказ він назвав справу проти заступника голови Держмитслужби Бондаря.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас