Укрексімбанк розширює мережу філій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк розширює мережу філій

Фондовий ринок
128
ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” - провідна фінансова установа України - повідомляє про відкриття регіональної філії на вулиці Воровського, 11 у м. Києві. Філія створена відповідно до стратегічних планів розвитку системи ВАТ “Укрексімбанк” з метою впровадження і випробування технологій електронного банкінгу, а також для посилення позиції та присутності банку на ринку фінансових послуг в м. Києві та області, нарощення експортно-імпортного потенціалу Київського регіону.
Нова регіональна філія, використовуючи сучасні технології організації роботи, пропонує підприємствам, установам та організаціям повний спектр банківських послуг найвищого рівня. Завдяки потужній власній ресурсній базі та налагодженим зв’язкам ВАТ “Укрексімбанк” з першокласними міжнародними фінансовими інститутами, клієнти банку зможуть отримати доступ до кредитних ресурсів українського та скористатися інструментами світового фінансового ринку, що сприятиме розвитку вітчизняного товаровиробника.
Довідка.
ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас