ОБСЄ готова допомогти Україні навести лад у виборчій системі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОБСЄ готова допомогти Україні навести лад у виборчій системі

Казна та Політика
100
Координатор проектів Організації з безпеки і співробітництва в Європі Любомир Копай заявив про готовність ОБСЄ надати практичну допомогу в реформуванні виборчої системи України.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства юстиції.
Таку позицію озвучив Копай під час зустрічі з першим заступником міністра юстиції Інною Ємельянової, яка пройшла в Мін'юсті.
Копай заявив про готовність ОБСЄ допомогти Україні виконати рекомендації міжнародних спостерігачів за виборами, в тому числі Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини.
Крім того, ОБСЄ має намір сприяти організації необхідної медіа-підтримки діяльності робочої групи, проведенню "круглих столів" та наданню необхідної експертної допомоги.
Конкретні заходи щодо практичної допомоги з боку ОБСЄ планується обговорити під час чергового засідання робочої групи з питань вдосконалення законодавства про вибори, яке заплановане на 27 січня.
Як повідомлялося, 2 листопада 2010 року президент Віктор Янукович створив робочу групу з питань вдосконалення законодавства про вибори і доручив їй підготувати і подати свої пропозиції щодо комплексного і системного вдосконалення регулювання питань проведення виборів до 1 травня 2011 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас