Путін: Росія продовжить роботу над створенням Єдиного економічного простору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Росія продовжить роботу над створенням Єдиного економічного простору

Казна та Політика
197
Росія буде і далі послідовно працювати над створенням Єдиного економічного простору РФ, Білорусі та Казахстану, заявив прем'єр-міністр Росії Володимир Путін на зустрічі з новим прем'єром Білорусі Михайлом Мясниковичем.
"Ми знаємо, як послідовно білоруська сторона працювала над базовими документами, що створюють основу Єдиного економічного простору, і вдячні за це уряду і президенту Білорусі", - сказав Путін. "Ми зі свого боку зробили все, що від нас залежить, і будемо продовжувати цю роботу", - запевнив він.
Мясникович нагадав, що Білорусь ратифікувала всі 17 документів, що створюють нормативно-правову базу ЄЕП. "Ми ратифікували всі угоди і думаємо, що найближчим часом вони будуть ухвалені й іншими країнами відповідно до внутрішньодержавних процедур", - сказав білоруський прем'єр.
"Послідовна принципова позиція, яку проводив уряд РФ, зцементувала наш загальний успіх", - додав він. Як підкреслив Мясникович, "завдання полягає в тому, щоб найближчим часом створити алгоритм, щоб з 1 січня (2012 року) запустити в повному обсязі роботу ЄЕП".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас