Під час всеукраїнського перепису населення громадян будуть питати про доходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час всеукраїнського перепису населення громадян будуть питати про доходи

Казна та Політика
560
В Україні в 2012 році буде проведений Всеукраїнський перепис населення. Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров розповів в рамках круглого столу "2025 рік: нові демографічні виклики для України", повідомляє Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.
Під час проведення всеукраїнського перепису населення в 2012 році в опитувальники будуть включені питання, що стосуються доходів громадян, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Ми закладемо до цього переліку питань в опитувальники цілий ряд конкретних для нас надзвичайно важливих питань, це активність населення, доходи населення, і в 2012 році такий перепис проведемо", - сказав Азаров.
При цьому Азаров зазначив, що підготовка до перепису проводиться урядом спільно з фахівцями в сфері демографії НАН України.
Населення України за станом на 1 листопада становить 45,8 млн осіб, повідомляється на веб-сайті Державного комітету статистики.
Згідно з останнім переписом населення України, проведеного 5 грудня 2001 року, в країні проживало 48 млн 457,1 тис. чоловік.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас