Тимошенко покликали до Брюсселя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко покликали до Брюсселя

Казна та Політика
728
Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко отримала два запрошення відвідати Брюссель на початку лютого цього року, повідомляє прес-служба політсили в четвер.
Згідно з інформацією, керівники найбільшої в ЄС Європейської народної партії (ЄНП) Вільфред Мартенс та Антоніо Лопес-Істуріс запрошують екс-прем'єра відвідати штаб-квартиру партії в період з 31 січня по 4 лютого.
Крім того, Тимошенко також запрошують виступити на святкуванні 50-річчя Асоціації європейських студентів-демократів (EDS), яке відбудеться в Брюсселі 1 лютого.
"Ми стурбовані останніми діями влади стосовно опозиції. Зокрема, ЄНП дуже стурбована кримінальною справою, відкритою проти вас", - цитує прес-служба "Батьківщини" запрошення від ЄНП.
Нагадаємо, днями Юлія Тимошенко після допиту в Генеральній прокуратурі заявила, що в неї є запрошення відвідати Брюссель на початку лютого.
"Я обов'язково надам відповідні документи прокуратурі і переконана, що я поїду до Брюсселя, щоб співпрацювати з нашими колегами в Європейському Союзі для того, щоб Україну ще не викреслили, не дай Бог, з переліку країн, які мають європейські перспективи", - сказала Тимошенко.
Раніше лідер "Батьківщини" повідомляла, що одразу коли дата її поїздки до Брюсселя буде узгоджена з керівництвом ЄНП, вона звернеться з відповідним клопотанням до Генеральної прокуратури.
Як відомо, Юлія Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас