11
Українці потребують перший квартал не менше півтори тисячі декалітрів спирту
У першому кварталі 2003 року підприємства України збираються випустити 4095 тис. дал горілки та лікеро-горілчаних виробів, 72 тис. дал вина плодово-ягідного, 54 тис. дал оцту спиртового, дев'ятипроцентного.
Як повідомляє , з посиланням на інформацію Державного департаменту продовольства України, розрахунок показав, що для виготовлення такого обсягу продукції, знадобиться 1657 тис. дал. спирту.
Спирт етиловий потрібен також для виробництва соків. У першому кварталі буде вироблено 43 тонни спиртованих соків міцністю 25 ., 22 тонни спиртованих соків міцністю 16. і 127 тонн соків, що бродять при міцності 16..
Виробники парфумерної продукції, які також використовують етиловий спирт у виробництві, збираються випустити 75 тис. дал парфумерних виробів. Витрати спирту етилового при цьому становитимуть 60 тис. дав.
В цілому, на перший квартал 2003 року виробникам знадобиться 1720,28 тис. тонн спирту етилового з харчової сировини.
Источник: интернет-газета ForUm
За матеріалами: Воля.com
Поділитися новиною