Інавгурація Лукашенка відбудеться 21 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інавгурація Лукашенка відбудеться 21 січня

Казна та Політика
170
Інавгурація обраного президента Білорусі Олександра Лукашенка відбудеться 21 січня в Палаці республіки, повідомили агентству "Інтерфакс-Захід" у прес-службі глави держави.
"Церемонія вступу на посаду новообраного президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка відбудеться 21 січня 2011 року. Захід транслюватиметься всіма канала білоруського телебачення. Початок прямої трансляції - 12:50", - відзначили в президентській прес-службі.
Як заявив раніше агентству "Інтерфакс-Захід" керівник прес-служби Павло Легкий, в Білорусі не існує практики запрошення на інавгурацію обраного президента країни найвищих посадових осіб інших держав.
"У Білорусі так склалося спочатку, що на інавгурацію найвищі посадові особи інших держав спеціально не запрошуються", - зазначив керівник президентської прес-служби.
За його словами, "в кожній країні є свої політичні традиції, що стосуються, в тому числі, і церемонії вступу обраного президента на посаду". "Як організовується ця процедура і хто на неї запрошується, це суто внутрішня справа кожної держави", - зазначив Легкий.
На виборах 19 грудня 2010 переміг Лукашенко, отримавши на свою підтримку 79,65% голосів виборців. У виборах взяло участь 90,65% виборців, внесених до списків для голосування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас