Аналітик: Торги на українських майданчиках проходять під впливом закордонних ринків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітик: Торги на українських майданчиках проходять під впливом закордонних ринків

Фондовий ринок
147
На Українській біржі після початку торгової сесії в середу спостерігається позитивна динаміка. Зростання в ціні з більшості ліквідний паперів зафіксоване більш ніж на 0,5%. Індекс української біржі UX підвищився від вчорашнього рівня закриття на 0,77% до в 2667 пункту, ПФТС - на 1,05% до 1058 пункту. Цьому сприяв позитивний ранковий зовнішній фон перед початком торгів.
Про це повідомив експерт аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine Володимир Олексюк.
Лідерами зростання на ринку є акції енергетичного сектора: Донбасенерго (+2,62% при 58 угодах) і Центренерго (+4,26% при 223 угодах). Торги на українських майданчиках до кінця дня, на думку експерта, будуть відбуватись під впливом закордонних ринків. З макроекономічної статистики слід звернути увагу на кількість виданих дозволів на будівництво та закладок нових будинків у США. В корпоративному секторі будуть опубліковані фінансові звіти компаній eBay, Goldman Sachs і Wells Fargo.
Ф'ючерси на провідні американські індекси з ранку показують зростання, торгуючись із підвищенням близько 0,15%. В Азії ринки завершують день в зеленій зоні. Після відкриття російських майданчиків індекси РТС і ММВБ додають у зростанні більше 0,1%.
Вчорашні торги в США завершилися зростанням провідних індексів. Dow Jones підвищився на 0,43% до 11837 пунктів, NASDAQ - на 0,38% до 2765 пункту, S & P - на 0,14% до 1295 пункту. Негативною новиною в США для компанії Apple було повідомлення про відхід у відпустку через хворобу голови компанії Стіва Джобса, що призвело до зниження в ціні акцій компанії на біржі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас