Янукович: Україна матиме одні з кращих показників зростання ВВП на континенті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна матиме одні з кращих показників зростання ВВП на континенті

Казна та Політика
4092
Президент України Віктор Янукович упевнений, що в 2012 р. Україна буде мати одні з кращих показників зростання ВВП на континенті. Про це глава держави заявив сьогодні, 19 січня, в Токіо на першому українсько-японському форумі "Інвестиційні можливості України", повідомляє прес-служба Президента України.
"Наступного року, за деякими прогнозами, Україна матиме одні з кращих показників зростання ВВП на континенті. Влітку минулого року уряд презентував програму економічних реформ на період до 2014 р., яка стосується переважно чотирьох основних складових - забезпечення макроекономічної стабільності, підвищення соціальних стандартів, покращення бізнес-клімату та умов залучення інвестицій, а також модернізації інфраструктури в основних галузях промисловості.
Ми активно працюємо над вдосконаленням державних механізмів покращення інвестиційного клімату в Україні, - заявив Президент.
Подолавши економічний спад, Україна вийшла на етап стабільного розвитку, констатував В.Янукович. Президент, зокрема, нагадав, що за підсумками 2010 р. зростання ВВП склало близько 5%, а промислового виробництва - близько 11%.
Учасникам форуму глава держави запропонував активніше співпрацювати з українськими партнерами і почати ділові переговори прямо зараз. Він побажав учасникам заходу плідної роботи і всіляких успіхів у спільній справі розвитку торговельно-економічних відносин між Україною та Японією.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас