КМДА: Киянам будуть повертати гроші за неякісні ЖКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Киянам будуть повертати гроші за неякісні ЖКП

Казна та Політика
392
Наступного тижня Київська міська державна адміністрація (КМДА) випустить розпорядження, згідно з яким житлово-експлуатаційна контора (ЖЕК) буде зобов'язана повертати жителям столиці гроші за неякісно надані або зовсім не надані житлово-комунальні послуги (ЖКП)
Про це в інтерв'ю журналістам заявив начальник головного управління з питань цінової політики КМДА Василь Яструбинський, передає кореспондент РБК-Україна.
"До кінця тижня або наступного тижня вийде розпорядження міської адміністрації, де буде прописана кількість послуг, які повинні надаватися, їх якість і механізм повернення коштів, у випадку, коли вони не надані", - зазначив Яструбинський.
Крім того, він повідомив, що КМДА має намір вжити заходів для того, щоб квитанції з оплати за житло та ЖКП приходили жителям Києва без затримок. "Склалася така ситуація, що фактично житлово-експлуатаційні організації зараз вільно чи мимоволі... апріорі зацікавлені в тому, щоб мешканці не платили до 20-го числа", - зазначив Яструбинський.
Також він уточнив, що якщо з'ясується, що пенсіонери, які отримують пенсію до 25 числа, не завжди можуть платити за квартиру своєчасно, то для них крайній термін оплати за квартиру і ЖКП буде перенесено до 25 числа місяця.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас