Найнеохайніші туристи - американці і німці, занадто виряджені - росіяни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найнеохайніші туристи - американці і німці, занадто виряджені - росіяни

124
Американський журналіст Даг Ланськи склав рейтинг найбільш погано одягнених туристів, впродовж свого незвичного дослідження він здійснив опитування майже трьох з половиною тисяч чоловік з різних країн світу.
На перше місце рейтингу респонденти поставили американців, які живуть за принципом - комфорт понад усе, а вже на відпочинку й зовсім розслабляються по повній програмі: безформні і полинялі футболки, розтягнуті шорти, безглузді капелюшки або панами. Причому в такому вигляді американці гуляють не тільки по пляжу, але і по історичних центрах Європи.
Недалеко від американців пішли німці. Стиль одягу приблизно такий самий, але додайте до цього дамський топлес в будь-якому віці. "Ну, хто не бачив на пляжі Єгипту або Туреччини німкеню постбальзаківського віку, яка засмагає без верхньої частини купальника? Або відпочивальника з Німеччини, чия футболка ось-ось порветься на пивному животі?", - відзначає автор дослідження.
На провідних позиціях у списку найгірше одягнених туристів - жителі Великобританії - вони посіли третє місце, китайці та японці - четверте і п'яте, відповідно. Останні люблять прикрасити себе масою цифрової техніки - намиста з фотоапаратів, відеокамер, навігаторів.
На шостому місці рейтингу опинилися російські туристи, яких впізнають у будь-якій країні світу ще до того, як вони починають говорити. Російських критикують за overdressed - надмірність в одязі. За кордоном російські прагнуть надягнути все найкраще відразу: каблуки на тривалу пішохідну екскурсію, яскравий макіяж, шпильки, укладка - це для пляжу. "А хто не впізнавав російських дівчат за плюшевими рожевими костюмами в літаках, а чоловіків - за масивними золотими ланцюгами в барі біля басейну? Російських жінок видно здалеку", - пише Вести.Ру, посилаючись на дослідження Ланські.
"Звичайно, іноді стає соромно, коли бачиш, як російські жінки в 9 ранку гуляють по П'ятій авеню на леопардових шпильках. Російських жінок завжди можна впізнати. Навіть за запахом - вони дуже сильно душаться", - коментує видання.
Експерти моди рекомендують знайти золоту середину між туристичними костюмами росіян і американців. Не варто за кордоном носити те, в чому соромно стригти газон біля свого будинку, але й не треба йти на пляж так, ніби ви збираєтеся на прем'єру у Большому театрі.
Нагадаємо, раніше американський портал Titanic Awards здійснив масштабне дослідження на території вісімдесяти країн, згідно з результатами якого, американці були визнані найнеприємнішими туристами. Вони дратують майже 50% учасників опитування. Різнокольорові шнурки німців, у порівнянні з розтягнутими і вицвілими майками на ситих тілах американців, здалися респондентам дрібницею.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас