Точка зору: Колектори не бояться конкурентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Колектори не бояться конкурентів

Казна та Політика
698
Колекторам не страшні конкуренти в особі державних служб з "вибивання" боргів за житлокомпослуги, вважає операційний директор групи компаній "Прімоколект" Ева Закович. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба "Прімоколект".
"Навряд чи хтось з тих компаній, хто вже давно працює на ринку, буде засмучений тим фактом, що незабаром на ньому стартує ще хтось. Це ринок - хтось з нього йде, хтось - з'являється. Адже незалежно від того, хто інвестор у компанії, мета у неї, як правило, одна - прибутковість, рентабельність ", - акцентує увагу експерт.
Крім того, відзначає Е. Закович, у держслужб стягнення можуть виникнути кадрові проблеми. "Всім відомо, що зарплати в держструктурах - не найвищі, а працювати в настільки стресовій галузі, як колекшн за невеликі гроші погодиться далеко не кожен", - підкреслює вона.
Також фахівець ставить питання, за яким принципом замовники-коммунслужби мають намір відбирати партнерів? "Сьогодні більшість компаній, що мають клієнтів-боржників влаштовують тендер - це дає їм можливість не тільки отримати найкращу ціну, але і домогтися інших максимально комфортних умов за договором. Існування однієї компанії-стягувача відмітає такі можливості, та й показувати особливу ефективність в цьому випадку не має сенсу для колекторів. Втім, у них з'являється відчутна перевага - відсутність потреби пошуку клієнтів ", - резюмує Ева Закович.
Нагадаємо, в кінці грудня Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення зміни до статті 2 Закону України" Про тимчасову заборону стягнення з громадян України пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги ", що передбачає з 1 січня 2011 нарахування пені населенню за несвоєчасну оплату ЖКП. У зв'язку з цим Всеукраїнська асоціація приватних інвесторів ЖКГ України вважає за необхідне створення спецпідрозділу при Державній виконавчій службі зі стягнення заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас