Екс-мер Москви намагається поселитися в Латвії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-мер Москви намагається поселитися в Латвії

1331
Колишній мер Москви Юрій Лужков подав прохання на отримання виду на проживання в Латвії, повідомляє РИА Новости з посиланням на латвійський телеканал.
За даними телеканалу, прохання про надання йому дозволу на проживання Лужков подав наприкінці минулого року в посольство Латвії в РФ.
Як відзначає латвійський інтернет-портал, у екс-мера з'явилася законна підстава на отримання виду на проживання в Латвії, оскільки він інвестував необхідну суму - 200 000 латів (близько 400 тисяч доларів) - в субординований капітал Rietumu banka. Крім того, Лужкову в Латвії належить нерухомість.
За словами міністра внутрішніх справ Лінди Мурціеце ("Єдність"), зараз триває перевірка фінансового джерела Лужкова для інвестицій в Rietumu bankа. Для того, щоб це з'ясувати, довелося зв'язатися з російською стороною, пише портал.
"Правоохоронні органи перевіряють і іншу інформацію, яка є в їхньому розпорядженні стосовно Лужкова, і думаю, що тих чи інших юридичних причин буде достатньо для того, щоб знайти підстави і цей дозвіл не видавати", - сказала міністр.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас