Арештоване майно цього року будуть продавати 6 компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арештоване майно цього року будуть продавати 6 компаній

Казна та Політика
948
Міністерство юстиції України під час тендеру відібрало шість компаній, яким буде надано право реалізовувати арештоване майно в 2011 році. Про це повідомили в прес-службі міністерства.
Згідно з повідомленням, переможцями тендеру стали: ПП "Нива - В.Ш.", ПП "Спеціалізоване підприємство "Юстиція", ТОВ "ТД Еліт Сервіс", ТОВ "Торговий дім "Укрспецреалізація", ТОВ "Юнор" і ТОВ "Кей Стоун".
Загалом у тендері брали участь 19 претендентів. При цьому чотири з відібраних компаній вже здійснювали реалізацію арештованого державними виконавцями майна у 2010 році.
При розгляді заявок оцінювалась наявність у компанії кваліфікованих спеціалістів, у тому числі фахівців з питань реалізації нерухомості, оцінки, товарознавців, визначалася готовність претендента здійснювати реалізацію всього арештованого майна - як ліквідного, так і неліквідного, а також перевірялися решта умов, що закріплені в положенні про умови і порядок проведення тендерів з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна: наявність приміщень для зберігання майна, транспорту, відсутність боргів перед Мін'юстом за реалізацію конфіскату в попередні періоди тощо.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас