Американка відбилася від зловмисника пилососом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американка відбилася від зловмисника пилососом

Кримінал
126
Мешканка округу Вільямсон, штат Теннессі, чинила опір зловмиснику, який увірвався в будинок, де вона мешкає разом зі своєю сусідкою та її дочкою. Як повідомляє News Channel 5, Амбер Алабама вигнала злочинця з допомогою пилососа, що попався під руку, поки її сусідка розмовляла з диспетчером служби 911 в очікуванні поліції.
За словами Рібейро, жінки побачили злочинця поруч зі своїм будинком вдень у вівторок, 11 січня. Зловмисник ходив навколо будинку, шукаючи способи пробратися до нього. Приблизно через 15 хвилин після цього йому вдалося проникнути в будинок через двері, що ведуть на кухню. Там його зустріли господиня будинку Робін Рібейро з телефоном, за яким намагалася дізнатися, як скоро приїде поліція, і Алабама з пилососом.
Як розповіла співмешканка Алабами, її сусідці довелося вступити в боротьбу зі злочинцем, оскільки поліція спізнювалася до місця події. Співробітники правоохоронних органів під'їхали до місця події через 35 хвилин після того, як в екстрену службу надійшов виклик. Незважаючи на запізнення, поліцейським вдалося затримати зловмисника.
Раніше американські жінки вже демонстрували кмітливість у боротьбі зі злочинцями. Так, мешканка штату Джорджия разом з подругою відбилися від потенційного грабіжника праскою та іншими предметами, які попалися їм під руку.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас