Дизайнера Валентино та главу Bvlgari запідозрили в несплаті податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дизайнера Валентино та главу Bvlgari запідозрили в несплаті податків

Казна та Політика
256
Влада Італії почала розслідування стосовно приблизно 700 бізнесменів країни за підозрою в несплаті податків. Як пише газета La Stampa, до їх числа, зокрема, входять засновник модного дому Valentino Валентино Гаравані, колишній глава ювелірної фірми Bvlgari Джанні Булгарі, а також актриса Стефанія Сандреллі.
Всі підприємці, які входять до списку, підозрюються в тому, що приховували частину своїх доходів на секретних рахунках у банках Швейцарії. Відомості про це містяться у списку даних, який був чотири роки тому вкрадений колишнім співробітником швейцарського підрозділу британського банку HSBC Ерве Фальчіані.
Всього до так званого "списку Фальчіані" входять близько семи тисяч італійців, уточнює AFP. Однак прокуратура вирішила почати перевірки з жителів Риму. За даними La Stampa, до списку потрапили дані про рахунки 5595 італійців і 133 італійських компаній.
Раніше слідство повідомляло, що на підозрілих рахунках HSBC італійці тримають загалом до 6,9 мільярда доларів (5,3 мільярда євро). Також слідчим відомо, що на 132 рахунках знаходяться більш ніж по десять мільйонів доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас