СБУ просить Кабмін дофінансувати заходи відомства в рамках підготовки до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ просить Кабмін дофінансувати заходи відомства в рамках підготовки до Євро-2012

Казна та Політика
100
Служба безпеки України звернулася до Кабінету міністрів з проханням дофінансувати заходи, визначені Галузевою цільовою програмою підготовки до Євро-2012, щоб своєчасно виконати рекомендації та вимоги з безпеки УЄФА. Про це повідомили в прес-центрі СБУ.
Як наголошується в повідомленні, всі заходи СБУ з підготовки до Євро-2012 проходять згідно з графіком в рамках Програми, погодженої з уповноваженими органами Кабміну. Зокрема, за три роки дії Програми СБУ отримала лише 30% від суми, яка визначена на фінансування заходів з безпеки.
90% з цих коштів витрачено на закупівлю спецтехніки, спеціального транспорту і проведення антитерористичних навчань. Ще 10% витрачено на ремонт спеціальних приміщень, які будуть задіяні під час проведення футбольного чемпіонату.
Крім того, в прес-центрі відзначили, що в рамках програми підготовки до Євро-2012 в СБУ створена постійно діюча робоча група з питань безпеки. На підставі рекомендацій УЄФА та запиту Національного агентства з підготовки та проведення в Україні Євро-2012 здійснено аналіз реальних і потенційних загроз, які можуть негативно впливати на процес підготовки та проведення чемпіонату.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас