У США назвали найбільш ненависні компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США назвали найбільш ненависні компанії

Казна та Політика
1552
До списку компаній, ненависних американцям, потрапили American Airlines, Toyota, British Petroleum і McDonald's.
15 компаній, які американці ненавидять найбільше, визначало онлайн-видання 24/7 Wall St. Бралися до уваги шість різних критеріїв, у тому числі думка співробітників, думка платників податків, а також негативні відгуки у ЗМІ.
Авіалінії American Airlines і United Airlines потрапили під гарячу руку за невміння подолати хаос, який кілька тижнів тому виник в американських аеропортах через несприятливі погодні умови.
Як повідомляє Deutsche Welle, не люблять американці і ті компанії, які внаслідок рецесії були змушені звільнити багатьох працівників і збільшити обсяг роботи. До таких належать телекомунікаційний гігант AT&T і комп'ютерний концерн Dell.
Потрапили до списку банки Citigroup і Bank of America, які вибралися з кризи лише завдяки грошам платників податків.
Японський автоконцерн Toyota заслужив ненависть американців після скандалу з несправними гальмами і низкою пов'язаних з цим смертей. British Petroleum пригадали нафтову катастрофу в Мексиканській затоці, в результаті якої загинули 11 осіб і ще довго будуть страждати флора і фауна.
Серед найвідоміших компаній у списку - мережа швидкого харчування McDonald's. Американська преса безперестанку критикує підприємство, особливо практику використання безкоштовних іграшок для приваблення дітей. Тим не менше, ціни на акції McDonald's минулого року зросли на 25%.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас