Навколо НСК "Олімпійський" облаштують 1,5-кілометрову зону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навколо НСК "Олімпійський" облаштують 1,5-кілометрову зону

Казна та Політика
456
У рамках підготовки Києва до ЄВРО-2012 протягом 2011 року структурними підрозділами столичної адміністрації передбачено виконати низку заходів з облаштування та благоустрою міського простору 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський". Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов, повідомляє Офiцiйний веб-портал Київської мiської влади.
Згідно з розпорядженням, до 1 червня 2011 року Головне управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища розробить схему розташування туристично-інформаційних центрів і пунктів та малих архітектурних форм у центральній частині міста, які реалізовують пресу, сувенірну продукцію і квіти.
Головному управлінню житлового господарства доручено до 1 жовтня цього року створити паспорти фасадів житлових будинків, розташованих у 1,5-кілометровій зоні, виконати їх ремонт, декорування та фарбування. Крім того, силами управління буде розроблено єдиний зразок макету будинкових покажчиків із назвою вулиць та номерів будинків з обов’язковим дублюванням всіх написів латинськими літерами.
А Головне управління транспорту та зв’язку КМДА до 1 березня 2011 року розробить схему організації дорожнього руху в центральній частині міста під час проведення фінальної частини чемпіонату та схему маршрутного орієнтування між основними об’єктами чемпіонату.
Розпорядженням визначено також низку завдань і на 2012 рік. Так, до 1 березня 2012 року КП "Київдорсервіс" виконає планово-профілактичні роботи діючих засобів регулювання дорожнього руху на вулично-шляховій мережі зазначеної зони та впровадить нові. У свою чергу, комунальне підприємство "Київміськсвітло" до 1 березня 2012 року облаштує вулиці необхідними елементами освітлення.
Згідно з розпорядженням, КП "Київтранспарксервіс" до 1 квітня 2012 року доручено забезпечити створення додаткових паркувальних місць у межах 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський".
Розпорядженням також визначено, що до 1 квітня 2012 року комунальне об’єднання "Київзеленбуд" має виконати роботи з ремонту, реконструкції, відновлення і впорядкування зелених насаджень у центральній частині столиці та на головних туристичних маршрутах у 1,5-км зоні навколо головного стадіону Києва.
Комунальній корпорації "Київавтодор" до 1 травня 2012 року доручено виконати поточний та капітальний ремонт доріг і тротуарів у межах 1,5-км зони навколо головної спортивної арени столиці. А також здійснити ремонт, санацію і перекладання інженерних мереж у 1,5-км зоні (на бульварі Лесі Українки та вулиці Червоноармійській) до 14 жовтня 2011 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас