Південнокорейські хакери зламали акаунт КНДР у Twitter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південнокорейські хакери зламали акаунт КНДР у Twitter

Казна та Політика
512
Офіційний Twitter-акаунт Північної Кореї був зламаний невідомими хакерами 8 січня, в день народження молодшого сина Кім Чен Іра і спадкоємця влади в КНДР Кім Чен Уна, пише Straits Times.
Хакери залишили після себе серію з п'яти повідомлень, які закликають до повалення диктаторського режиму і принижують лідера країни Кім Чен Іра і його спадкоємця Кім Чен Уна.
"Створимо новий світ, викорчуємо заклятого ворога народу Кім Чен Іра і його сина Кім Чен Уна!", - йдеться в одному з постів. В інших повідомленнях читаються заклики "повстати з мечем", "створити нову КНДР" і "жити так само щасливо, як південні сусіди". Цього, на думку невідомих авторів, можна досягти "поваленням" династії Кімів.
У суботу, 8 січня, Кім Чен Уну виповнилося 28 чи 29 років. У 2010 році він був введений ЦК Трудової партії Північної Кореї. Наприкінці вересня його провели в генерали армії КНДР.
Відповідальність за злом взяли на себе відразу кілька хакерських груп з Південної Кореї, відзначає "Азіатський репортер".
Північна Корея відкрила власний Twitter-акаунт в серпні 2010 року і відтоді опублікувала приблизно 1,3 тис. пропагандистських повідомлень з обожненням лідера Кім Чен Іра і засудженням Південної Кореї та Сполучених Штатів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас