У 2010 році продано рекордну кількість автомобілів Audi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2010 році продано рекордну кількість автомобілів Audi

Казна та Політика
914
Для німецького автовиробника Audi 2010 рік став рекордним за кількістю продажів. Як повідомляє агентство dpa, дочірня компанія концерну Volkswagen протягом 12 місяців реалізувала у світі 1,1 мільйона автомобілів. У порівнянні з попереднім роком зростання склало 15 відсотків. Найбільшим ринком збуту залишалася Німеччина, проте фахівці вважають, що це сталося в останній раз. Головним покупцем, очевидно, стане Китай, де попит на машини марки Audi збільшився на 45 відсотків. В кінці року там навіть виникли проблеми з поставками, завод в Інгольштадті не встигав виконувати замовлення.
Рекорд встановлений і в США - там вперше вдалося подолати стотисячну позначку, приріст склав 23 відсотки. "На американському ринку здійснений історичний прорив, фінансові підсумки року стали кращими за останній час", - заявив член правління зі збуту Петер Шварценбауер.
За його словами, в січні в США буде представлена нова модель А6, Audi сподівається зміцнити свої позиції з продажу автомобілів преміум-класу. Агентство Reuters нагадує, що в Німеччині підвищеним попитом користувалися малолітражки А1, всього ж було продано 230 тисяч автомобілів. У Європі також зареєстровано зростання продажів, реалізовано 647 600 машин різних модифікацій - на 18 відсотків більше, ніж у 2009 році.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас