Sony Ericsson випустить новий смартфон Xperia arc — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony Ericsson випустить новий смартфон Xperia arc

1299
На виставці споживчої електроніки (CES 2011) у Лас-Вегасі компанія-виробник мобільних телефонів Sony Ericsson представила нову модель смартфона Xperia arc, передає The Wall Street Journal. Компанія розраховує, що новинка з лінійки Xperia завоює велику частину ринку смартфонів на базі ОС Android.
Xperia arc буде використовувати швидкий процесор Qualcomm (1-ГГц) і ОС Android 2.3, останню версію відкритої мобільної платформи Google.
Апарат має елегантну аркоподібну форму, що ідеально підходить до вигину долоні, і оснащений мультисенсорним екраном з діагоналлю 4,2 дюйма і роздільною здатністю 854х480 пікселів. У переліку характеристик XPERIA Arc також зазначені 8-Мп камера з функцією відеозапису з HD- роздільною здатністю, слот для карт пам'яті microSD і батарея ємністю 1500 мАг. Високу якість зображення забезпечує технологія Mobile Bravia. Датчик зображення Exmore R дозволяє знімати в умовах низької освітленості.
Це буде перший смартфон нового покоління, що випускається Sony Ericsson слідом за IPhone від Apple. На деяких ринках, наприклад, в Японії смартфон з'явиться у продажу вже в першому кварталі. Очікується, що ціна буде приблизно такою ж, як на попередню версію Xperia X10, коли він надійшов у продаж минулої весни - $740.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас