Французький Renault постраждав від промислового шпигунства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французький Renault постраждав від промислового шпигунства

546
Компанія Renault усунула від роботи трьох топ-менеджерів, які були запідозрені в промисловому шпигунстві.
Як повідомляє агентство AFP із посиланням на власне джерело в компанії, співробітники причетні до просочування інформації про електричні технології, над якими в даний час працює автовиробник.
Між тим, імена і посади відсторонених співробітників не називаються. Відомо лише, що вони входили в директорат компанії, очолюваний президентом Renault Карлосом Гоном, і працювали над проектами електричних автомобілів.
Офіційний представник автовиробника підтвердив відсторонення трьох топ-менеджерів. За його словами, таке рішення було прийняте в результаті розслідування, яке почалося в кінці серпня 2010 року, коли стало відомо про просочування інформації з Renault. При цьому офіційний представник компанії зазначив, що компанія доки не готова робити заяв відносно подальшої долі співробітників. За інформацією джерела AFP, працівникам запропонували залишити свої робочі місця і звільнитися без виплати вихідної допомоги ще в понеділок, 3 січня.
Компаня Renault була залучена в скандал, пов'язаний з просочуванням інформації про електричні технології, ще в 2007 році.
Тоді ЗМІ опублікували зображення майбутніх електрокарів Renault, а також деякі дані про них.
Нагадаємо, в грудні 2010 року в компанії Renault стався ще один скандал. Так, в Італії зняли з ефіру рекламу Renault про лесбіянок.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас