БЮТ обіцяє пригадати тих, хто скасував тендери з Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ обіцяє пригадати тих, хто скасував тендери з Євро-2012

Казна та Політика
831
Ініціатори відміни тендерів із Євро-2012 відповідатимуть після зміни влади в Україні. Про це в коментарі ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат, заступник глави фракції БЮТ Сергій Соболєв.
Так, Соболєв, відповідаючи на питання, чи буде БЮТ, в разі приходу до влади, повторювати те, що сьогодні відбувається в країні, коли опозиціонерів масово садять до СІЗО і тягают по прокуратурах, сказав: "Даруйте, питання в іншому. Питання в тому, що повинні відповідати перед законом всі, незалежно від того, яку посаду ти обіймаєш. Але цей підхід має бути однаковий для всіх. Данилишина по всьому світу розшукували за те, що він провів два тендери у одного покупця, купуючи продукцію на Євро-2012, причому навіть не він, а його підлеглі. Пані Слюс розшукують по всьому світу. А нинішня влада всі тендери на Євро-2012 відмінила зовсім".
Відповідаючи на уточнююче питання, чи буде БЮТ, в разі приходу до влади, вимагати притягнути до відповідальності ініціаторів відміни тендерів з Євро-2012, сказав: "Я в цьому абсолютно упевнений. Нормативна база, що діє, і законодавство чітко прописує порядок проведення тендерів в Україні, незалежно від того, про що йдеться. Як ви знаєте, сьогодні прийнято безпрецедентне рішення про те, що всі міжнародні змагання будуть без тендерів. Ініціатором цього був Азаров, Колесников, а також ті, хто проводив рішення через сесійну залу парламенту. І прикладів таких - сотні".
"Хто б не прийшов до влади, у нього має бути однаковий підхід до своїх і чужих. Порушив закон - немає питань. Але коли це робиться під політичними мотивами, то це абсолютно інше питання. Спочатку вони звинувачували Тимошенко, що вона витратила гроші на пенсії. Сьогодні вже інші версії. Вони все на ходу змінюють", - сказав Соболєв.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас