У Януковича хочуть зробити із Майдану Гайд-парк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Януковича хочуть зробити із Майдану Гайд-парк

1031
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман пропонує зробити Майдан Незалежності в Києві "англійським Гайд-парком". Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".
"Я б взагалі зробила Майдан таким собі англійським Гайд-парком. Навіть більше. Я б зробила його місцем зустрічі, яке змінити не можна. Де повинні були б влада і люди зустрічатися в ті гострі моменти, коли між ними виникає нерозуміння", - зазначила Герман.
"Такі зустрічі майданні, такі розмови, просто, без сил, без трибун, без мікрофонів, а так, як Янукович прийшов - просто до людей, вислухав їх, поговорив, випив з ними сподіваюся, прийшов і ветував кодекс", - сказав чиновник.
За її словами, "те, що почалося там в 2004 році - воно було трішки виродженим, тому що там була сцена, де були начальники, і був народ, який прийшов дійсно відстоювати свої ситуації, і свої позиції, і свої проблеми".
"Я б знесла сцену, а залишила просто середовище і місце, куди б могли приходити люди, і до яких влада у натовп приходила. Не високо, на подіум, а до них", - заявила Герман.
Як відомо, президент Віктор Янукович разом із прем'єром Миколою Азаровим приходили на Майдан під час мітингу підприємців проти Податкового кодексу. Пізніше намети підприємців були знесені за участю міліції.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас