Літак здійснив аварійну посадку через каву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Літак здійснив аварійну посадку через каву

110
Авіалайнер американської авіакомпанії United Airlines, котрий прямував із Чикаго до Франкфурта, був змушений зробити аварійну посадку через поломку в комунікаційному устаткуванні. Про це із посиланням на транспортне управління канадського уряду (Transport Canada) повідомляє Associated Press.
За даними агентства, причиною несправності на борту Boeing-777 стала кава, яку один з пілотів випадково пролив на панель приладів. В результаті короткого замикання прилади лайнера довільно спрацювали, почавши відправляти сигнал про викрадення повітряного судна.
Інцидент стався в той час, як літак пролітав над територією Канади. Отримавши сигнал, місцеві військові зв'язалися з диспетчерами United Airlines, які змалювали ним ситуацію. Тим часом рішення про екстрену посадку прийняли самі пілоти, які визнали небезпечним продовження польоту з несправною апаратурою зв'язку.
Після посадки в аеропорту Торонто Пірсон, 241 пасажира і 14 членів екіпажа лайнера відвезли назад до Чикаго, звідки вони повинні продовжити політ до Німеччини.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас