Тігіпко підтримує законопроекти про спрощення відкриття і закриття бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко підтримує законопроекти про спрощення відкриття і закриття бізнесу

Казна та Політика
249
Віце-прем`єр-міністр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко на нараді в Кабінеті міністрів підтримав законопроекти щодо спрощення відкриття і закриття бізнесу.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, переданому агентству УНІАН.
Зокрема, законопроектами пропонується ввести нульовий статутний фонд при реєстрації, модельні статути, скасувати печатки та ліквідувати свідоцтво про реєстрацію.
Як наголошується в повідомленні, розробленим комітетом проектом закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" пропонується ввести нульовий статутний фонд на дату реєстрації (тепер для товариств з обмеженою відповідальністю він має бути не менше однієї мінімальної зарплати, для акціонерного товариства - не менше 1250 мінімальних заробітних плат), скасувати необхідність нотаріального посвідчення документів, які подаються на реєстрацію, а також ввести єдиний документ, який буде видаватися на підтвердження проведення державної реєстрації юридичної особи, - виписку з єдиного держреєстру.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас