У Києві з'явилась послуга перевірки на вірність своїх других половинок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'явилась послуга перевірки на вірність своїх других половинок

89
У Києві з'явилась нова послуга, за допомогою якої можна перевірити чоловіка або дружину на вірність.
Агентство, яке надає таку послугу, здійснює викривальну схему: спектаклі, за допомогою яких викривають "половинку" у невірності.
Така послуга передбачає наступну схему: до чоловіка підсилають спеціально навчену дівчину модельної зовнішності, яка знайомиться з ним і спокушає. Їх стосунки знаходитимуться під вашим контролем і розвинуться тільки до заздалегідь обумовленої стадії: може бути просто перше побачення, а може і спільна поїздка, пише видання.
"Можна організувати так, що в певний момент з'являєтеся ви і ловите його на гарячому, а можна просто зафіксувати все на фото і відео. Ну а якщо ваш обранець виявиться вам вірним на все 100%, то тоді "живіть довго і щасливо", - сказав виданню співробітник агентства.
За його словами, попит на нову послугу дуже великий.
"Ось, наприклад, нещодавно жінка зверталася, яка мріяла розлучитись із чоловіком. А зачіпки не було. До її чоловіка підіслали дівчину, яка того спокусила і в самий непідходящий момент дружина їх побачила, відразу ж подала на розлучення. А ось інша дівчина просто хотіла отримати від свого багатого парубка новий автомобіль. Зробила те ж саме, і він, аби не розлучатися з коханою, подарував їй авто", - розповіли в агентстві журналістам газети "Сегодня".
В агентстві також зазначили, що перевіряють на вірність і чоловіки жінок, хоча таких серед клієнтів лише декілька відсотків. Вартість такої послуги - від 500 доларів.
Психолог Ірина Жданова вважає, що така перевірка може бути цікава лише дріб'язковим і нечесним людям.
"По суті, людина розставляє пастки для свого коханого і дивиться на нього, як на піддослідного кролика. Це вже говорить про те, що стосунки хворі", - сказала психолог.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас