Львівська обласна рада вимагає від Януковича "припинити терор" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська обласна рада вимагає від Януковича "припинити терор"

Казна та Політика
763
Львівська обласна рада вимагає від керівництва країни припинити політичний терор відносно опозиції.
"Дюча влада виборчо застосовує закон у вигляді репресій проти представників опозиційних політичних партій. За вказівкою президента правоохоронні органи роблять заходи, які знищують явище політичного інакомислення і свободи слова, що стане останнім ударом для українського демократичного ладу", - говориться у заяві облради на адресу президента України, голови Верховної ради і глави уряду.
Цей документ депутати прийняли у вівторок на сесії Львівської обласної ради. За цю заяву проголосували 74 депутати із 116.
Депутати Львівської облради підкреслюють, що першими під репресії потрапили лідер опозиції Юлія Тимошенко і члени її колишнього уряду.
У зв'язку з цим Львівська облрада вимагає припинити політичний терор відносно опозиції.
"Львовська облрада заявляє, що будь-які дії правоохоронних структур, податкової адміністрації, КРУ, інших дозвільних і контролюючих органів у відношення членів і структур опозиційних політичних партій, громадських організацій, підприємців і підприємств, які відкрито декларуватимуть свої політичні симпатії, розцінюватимуться виключно в політичній площині, - як політичні переслідування і репресії інакодумців", - вказується у заяві Львівської облради.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас