Канадець вимагає 500 тис. дол від Санта Клауса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канадець вимагає 500 тис. дол від Санта Клауса

293
Житель канадського міста Торонто Марк Вейст подав до суду на організаторів щорічного параду Санта Клаусів після того, як один з учасників влучив йому в обличчя шоколадним батончиком.
Постраждалий вимагає компенсацію у розмірі 500 тис. канадських доларів (494 тис. доларів США) за часткову втрату зору.
Інцидент, котрий став причиною позову, стався більше двох років тому. За словами Вейста, під час параду в листопаді 2008 року, на який він прийшов разом із сином, один з клоунів сильно шпурнув в нього мініатюрний шоколадний батончик. В результаті потерпілий отримав серйозне пошкодження правого ока і носа, що призвело до часткової втрати зору і сильного болю, передає РБК-Россия.
Вейст також заявив, що поранення знизило його працездатність і негативно позначилось на фінансовому становищі, зважаючи на значні витрати на лікування. За заявою Вейста, організаторам потрібно було відсторонити клоуна, який завдав йому збитку, від участі в параді, а також прийняти заходи із підвищення безпеки відвідувачів.
Парад Санта Клауса у Торонто проходить щорічно всередині листопада, вперше він був проведений в 1905 році. Довжина параду складає 6 км., це один із найбільших масових заходів в Північній Америці. На початку параду клоуни за традицією кидають у повітря кондитерські вироби.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас