Прем'єр Японії не буде розпускати парламент і допоможе економіці країни "відповідати на виклики нового часу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр Японії не буде розпускати парламент і допоможе економіці країни "відповідати на виклики нового часу"

109
Прем'єр-міністр Японії Наото Кан заявив, що, не дивлячись на сильне падіння рейтингу довіри до нього і правлячої Демократичної партії Японії не збирається розпускати парламент і призначати дострокові вибори. Про це глава японського уряду заявив під час першої цього року прес-конференції, повідомляє ИТАР-ТАСС.
"Минулий рік був важким, і ми розуміємо, що не зі всіма проблемами змогли гідно впоратися, - підкреслив Наото Кан. - Проте я упевнений, що в новому році нам удасться виконати поставлені цілі і завдання і виправити минулі помилки".
Також під час прес-конференції прем'єр-міністр Японії зазначив, що до червня планує внести поправки до податкової системи країни, і закликав інші політичні партії до активної співпраці з даного питання. На думку Наото Кана, це допоможе країні впоратись із наслідками фінансової кризи і перебудувати економіку Японії, зробивши її здатною "відповідати на виклики нового часу".
У вересні 2010 року повідомлялося, що правляча Демократична партія Японії планує представити на розгляд уряду, а потім і парламенту країни проект доповнення до бюджету, що передбачає додаткові заходи стимулювання економіки обсягом 4,6 трлн єн (54,6 млрд дол).
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас